Huis in Roda Golf

70 m2

2

2

Prijzen vanaf € 155 000 – € 199 000 Woning gesitueerd in Roda Golf in de regio Costa Calida. Prachtige Appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Roda Golf zij...
Prijzen vanaf € 155 000 – € 199 000 Woning gesitueerd in Roda Golf in de regio Costa Calida. Prachtige Appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Unieke aspecten van deze woning in Roda Golf zijn o.a. moderne materialen, gemeenschappelijke tuin, gemeenschappelijk zwembad. Het resort is prachtig aangelegd met palmen en exotische planten, die zorgen voor een mediterrane sfeer. De tuinen, wandelpaden en speeltuintjes zijn gelegen aan prachtige lanen. Het resort biedt veel sportieve services waaronder de 18-holes (PGA) golfbaan die exclusief ontworpen is door Dave Thomas. De golfbaan heeft ook een putting green en driving range. Verder heeft u toegang tot de tennis- en paddle banen, voetbalvelden, fitnessclub en zijn de tropische aangelegde tuinen uitgerust met gemeenschappelijke zwembaden. Er is een kleine supermarkt op het resort. Het clubhuis biedt plek aan een golfshop, restaurant en panorama terras bij de penthouses dat prachtig zicht biedt op de golfbaan. Vanaf het dakterras, waar de loungebar is gelegen heeft u bovendien zicht op zee.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 349.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 70 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat