Huis in San Fulgencio

m2

Mooi stuk bouwgrond van 501m2 te koop in La Urbanization la Marina. Gunstig gelegen in een rustige woonwijk, ligt het op slechts 15 minuten lopen van de dichtstbijzijnde commerciële zone, waar u een b...
Mooi stuk bouwgrond van 501m2 te koop in La Urbanization la Marina. Gunstig gelegen in een rustige woonwijk, ligt het op slechts 15 minuten lopen van de dichtstbijzijnde commerciële zone, waar u een breed scala aan voorzieningen vindt, zoals supermarkten, dokterspraktijken, gemeentehuis, opticiens, dierenklinieken, banken, winkels, bars en restaurants. Het prachtige ongerepte strand van La Marina en de serene dennenbossen liggen op slechts 5 minuten rijden, terwijl de luchthaven van Alicante in slechts 25 minuten met de auto te bereiken is. Dit perceel biedt een fantastisch potentieel voor het ontwerpen en bouwen van je droomhuis! Laat ons je helpen om je visie tot leven te brengen in Spanje. Onze diensten omvatten het hele proces, van het aanbieden van ontwerpideeën en architectenplannen tot het maken van offertes en het inschakelen van een professionele bouwteam. We kunnen je zelfs helpen bij het inrichten van je nieuwe droomhuis, zodat je verzekerd bent van een naadloze en probleemloze ervaring.
Lees meer

Financieel

  • Prijs*: € 159.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat