villa in El Campello

265 m2

3

3

Prachtige vrijstaande luxe villa met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en op slechts 300 meter van het strand, gesitueerd in El Campello, Alicante. 'Leef in luxe, want het leven is èèn g...
Prachtige vrijstaande luxe villa met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en op slechts 300 meter van het strand, gesitueerd in El Campello, Alicante. 'Leef in luxe, want het leven is èèn grote luxe!' Op het gelijkvloers is er een ruime lounge met eetkamer (63m²) met een sfeervolle openhaard en met drie schuifdeuren om optimaal van de buitenruimte en het adembenemende uitzicht te genieten, een moderne en volledig ingerichte design keuken met Miele keukentoestellen, grote zonnige terrassen (200m²) afgewerkt met porcelein tegels en een gezellige fire-pit + een prachtig aangelegde tuin, een Infinity zwembad (9x4), LED verlichting, alarm domotica systeem, aerothermische vloerverwarming, airconditioning (koeling/verwarming) voorzien in de hele woning en een oprit met parkeerplaats om de wagen te parkeren. Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer (23m²) met dressing room en met een en-suite badkamer, twee extra king size slaapkamers met inbouwkasten en een volledig geïnstalleerde familiebadkamer met een eenvoudig maar toch buitengewoon ontwerp. Er is een grote onderkeldering voorzien van de woning van meer dan 100m² om extra slaapkamers, een speelkamer of zelfs een bioscoop te creëren. De luchthaven van Alicante is op minder dan 32km te bereiken, en het centrum van Villajoyosa ligt 11km verderop.
Lees meer
adresd El campello
€ 1.050.000

Terrein

  • Grondoppervlakte: 800 m²

Financieel

  • Prijs*: € 1.050.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 265 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 3

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat