apartment in Casares

90 m2

2

3

Nieuw project in Casares, Malaga met 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers verdeeld over drie blokken. Het ontwerp van deze ontwikkeling slaagt erin de constructie te integreren met zijn omgeving...
Nieuw project in Casares, Malaga met 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers verdeeld over drie blokken. Het ontwerp van deze ontwikkeling slaagt erin de constructie te integreren met zijn omgeving, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de topografie van het perceel om een adembenemend 360 graden uitzicht op de zee en de bergen mogelijk te maken. De appartementen zijn tussen de 60 m² en 120 m² groot en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers (sommige met en-suite) en open en volledig uitgeruste keukens, sommige zelfs met kookeiland. Vanuit het eet-/woonkamer heeft u toegang tot een terras en de benedenwoningen beschikken tevens over een prive tuin. Daarnaast beschikt ieder pand in dit omheinde resort over een parkeerplaats en een berging. U kunt echter niet alleen ontspannen in uw appartement, maar ook in de gemeenschappelijke tuin en het zwembad. Geniet van het heerlijke klimaat terwijl u uitkijkt over de Middellandse Zee en geniet van het onovertroffen uitzicht op de kustlijn. Casares ligt naast het natuurpark Sierra Bermeja en binnen handbereik van de pittoreske stadjes Manilva en Estepona aan de kust of Gaucín en Genalguacil, een paar kilometer landinwaarts. De ontwikkeling ligt binnen handbereik van de beroemde stranden, restaurants en golfbanen van de Costa del Sol. En Marbella ligt op minder dan 40 minuten afstand voor degenen die de Golden Mile willen ervaren met zijn prestigieuze nachtclubs of de internationaal gerenommeerde jachthaven van Puerto Banús vol met luxe jachten, chique boetieks en trendy bars. Gelegen in Casares met verbindingen vanuit het zuiden van Malaga en Cadiz via de A7 of de AP7 met toegang vanuit Estepona via de MA8300 en vanuit Manilva via de A377. Er zijn ook verschillende busroutes beschikbaar die Casares verbinden met alle belangrijke locaties aan de kust, waaronder Estepona, Manilva, Algeciras of Málaga. Ideaal gelegen voor toegang tot de beide internationale luchthavens van de kust, met Málaga op minder dan een uur rijden naar het oosten of Gibraltar op 40 minuten rijden naar het westen.
Lees meer
adresd Casares
€ 320.000

Terrein

  • Grondoppervlakte: 120 m²

Financieel

  • Prijs*: € 320.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 90 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 3

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat