apartment in Malaga

67 m2

2

2

Dit nieuwbouwproject pal in het centrum van Malaga, Costa del Sol, omvat een exclusief wooncomplex van in totaal 35 appartementen, met 1 en 2 slaapkamers. Binnen het gebied valt het resort op als de...
Dit nieuwbouwproject pal in het centrum van Malaga, Costa del Sol, omvat een exclusief wooncomplex van in totaal 35 appartementen, met 1 en 2 slaapkamers. Binnen het gebied valt het resort op als de nieuwbouwontwikkeling die modern ingerichte woningen biedt, de indelingen optimaliseert en hoogwaardige materialen gebruikt om de ruimte te maximaliseren. Functionaliteit en helderheid in alle kamers maken deel uit van de kenmerken die de kwaliteit van deze ontwikkeling benadrukken. Het ruime binnenterras en het woongedeelte bieden verschillende ontspanningsruimtes, maar het belangrijkste kenmerk is het zwembad op het dakterras/solarium. Door de uitzonderlijke ligging in een gezellige woonwijk op wandelafstand van diverse voorzieningen, is er veel belangstelling en dat verbaast ons niet. Het heeft ook uitstekende verbindingen naar elk punt in de provincie en ligt op slechts een paar minuten van het stadscentrum en het strand van Malaga.
Lees meer
adresd Malaga
€ 303.000

Terrein

  • Grondoppervlakte: 98 m²

Financieel

  • Prijs*: € 303.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 67 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat