apartment in Calahonda

87 m2

2

2

Welkom in dit gloednieuwe wooncomplex bestaande uit 93 indrukwekkende appartementen met grote terrassen op het zuiden gericht, ontworpen om optimaal te profiteren van het uitzicht op de Middellandse Z...
Welkom in dit gloednieuwe wooncomplex bestaande uit 93 indrukwekkende appartementen met grote terrassen op het zuiden gericht, ontworpen om optimaal te profiteren van het uitzicht op de Middellandse Zee, het licht en de zon. U kunt kiezen tussen units met 1, 2 en 3 slaapkamers. Als u wilt, kunt u kiezen voor appartementen op de begane grond en genieten van een privé tuin of appartementen op de eerste en tweede verdieping. Misschien heeft u een voorkeur voor èèn van de penthouses waar u kunt genieten van het uitzicht vanaf hun imposante privé dakterrassen. Welke u ook kiest, alle panden hebben een parkeerplaats en een berging inbegrepen in de prijs. De woningen zijn ontworpen om de mediterrane levensstijl te beleven en worden gekenmerkt door een optimale verdeling, met dag- en nachtruimtes eco-duurzaamheid en energieoptimalisatie. De keukens zijn geïntegreerd in de woonkamer om grote ruimtes te creëren die open zijn naar buiten toe. De royale terrassen met grote ramen op het zuiden zijn ontworpen om optimaal te profiteren van het uitzicht, het licht en de zon. Met licht als hoofdrolspeler en hoogwaardige afwerking zijn de woningen volledig naar buiten gericht waardoor functionaliteit en design perfect gecombineerd worden, zodat alle kamers ruim en comfortabel zijn. De keukens worden afgeleverd volledig uitgerust met eenheden met een grote capaciteit, waaronder een spoelbak, mengkranen, inductiekookplaat, oven + magnetron en afzuigkap. Gelegen in de urbanisatie Sitio de Calahonda in Mijas, een gebied met prestigieuze urbanisaties, exclusieve villa's, clubs en golfbanen. Het is een woon- en toeristisch gebied, waarvan de populariteit is gegroeid dankzij de strategische ligging, de voorzieningen en de aantrekkelijke omgeving met natuurlijke landschappen, het kustpad, 14 kilometer strand, de bergen en belangrijke infrastructuur met alles eromheen. Mijas is een charmant stadje dat om verschillende redenen wordt beschouwd als één van de beste bestemmingen in Europa: het klimaat, de gastronomie, de ligging, op korte afstand van Marbella, Sotogrande en Gibraltar, en de gemakkelijke toegang via de AP7 en Malaga luchthaven, die slechts 30 km verderop ligt. Uitstekende golfbanen, mogelijkheid om verschillende sporten en nautische activiteiten te beoefenen, gerenommeerde jachthavens zoals Sotogrande of Puerto Banus. Glamour shoppen, uitgaan, stranden, beachclubs, historische centra met traditie... dit alles in een idyllische enclave omringd door zowel de Middellandse Zee als de bergen.
Lees meer
adresd Calahonda
€ 239.295

Terrein

  • Grondoppervlakte: 102 m²

Financieel

  • Prijs*: € 239.295
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 87 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat