apartment in Punta Cana

88 m2

2

2

Dit gloednieuwe luxe resort is uniek vanwege zijn twee uitzonderlijke uitzichten: één richting de majestueuze klif en één richting het serene Blue Lake! Deze toplocatie biedt een idyllische omgeving o...
Dit gloednieuwe luxe resort is uniek vanwege zijn twee uitzonderlijke uitzichten: één richting de majestueuze klif en één richting het serene Blue Lake! Deze toplocatie biedt een idyllische omgeving om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de stad. Dompel jezelf onder in de rust en authenticiteit van dit project en ontdek de charme van het leven in Punta Cana. Elke unit bestaat uit een lichte, ruime woonkamer met een moderne open volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers met inbouwkasten, twee volledig geïnstalleerde badkamers, airconditioning (warm/koud) door het hele pand en een terras. Er is tevens een privéparkeerplaats voorzien! Deze exclusieve locatie garandeert niet alleen een bevoorrechte levensstijl, maar ook een solide en veelbelovende investering in de dynamische vastgoedmarkt van Punta Cana. Beveiliging 24/7, kinderspeeltuin, groene zones en zwembaden. Een unieke stad die luxe en comfort combineert met alles wat u ver nodig heeft: vrije tijd, onderwijs, gezondheid en veiligheid. Dankzij technologie opgevat als een slimme stad, wordt het een groene, duurzame en efficiënte stad. Kortom, een zelfvoorzienende stad die zowel ontworpen is als vakantiebestemming als tweede verblijfplaats, permanente bewoning of als zeer winstgevende vastgoedinvestering!
Lees meer
adresd Punta cana
€ 175.000

Terrein

  • Grondoppervlakte: 132 m²

Financieel

  • Prijs*: € 175.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 88 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat