apartment in El Raso

64 m2

2

2

Luxe wooncomplex in El Raso, Alicante met een keuze uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gepositioneerd rond een grote gemeenschappelijke groene tuin met zwembad. Deze residentie is volledig priv...
Luxe wooncomplex in El Raso, Alicante met een keuze uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gepositioneerd rond een grote gemeenschappelijke groene tuin met zwembad. Deze residentie is volledig privé, volledig omheind en beschikt over alle comfort: Spa&Wellness, binnen- en buiten fitness, chill-out zone, kinderspeeltuin, minigolf en jeux de boule. Elke woning bestaat uit een ruime woonkamer + eetkamer, een open keuken, berging/bijkeuken, twee slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers, intercomsysteem, LED-verlichting en een groot terras. De units op de begane grond hebben een eigen tuin en de penthouses een groot privé dakterras/solarium. Elke unit heeft een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de prijs, daarnaast is het mogelijk om ze aan te vullen met een extra berging (optioneel) Gelegen tussen Guardamar del Segura en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, dicht bij alle voorzieningen en de beste vrijetijdsactiviteiten (stranden, golfbanen, enz.), waar u 365 dagen per jaar kunt genieten van het beste klimaat. Bezoek onze actie en we nemen je mee op een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving. We wachten op je in ons kleine paradijs!
Lees meer
adresd El raso
€ 195.000

Terrein

  • Grondoppervlakte: 84 m²

Financieel

  • Prijs*: € 195.000
  • Onder BTW stelsel: Niet onder BTW

* Deze prijs is een richtprijs. De verkoper zal beslissen welk bod hij/zij aanvaardt. Deze prijs kan niet als bindend gelden voor de verkoper. Meer info vindt u hier.

Gebouw

  • Bewoonbare oppervlakte: 64 m²

Indeling

  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 2

De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Interesse? Contacteer uw makelaar.

/uploads/agents/Sibille.jpg
Bestuurder - erkend vastgoedmakelaar
Sibille Goeman
facebook chat